Nutriční hodnoty (Zkuste škvarkový chleba bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 092 kJ / 2 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,05 g |
Tuky | 219,18 g |
– nasycené | 76,36 g |
– nenasycené | 124,83 g |
–– mononenasycené | 89,90 g |
–– polynenasycené | 34,93 g |
––– omega 3 | 3,31 g |
Vláknina | 82,50 g |
Cholesterol | 947 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 29,00 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg škvarků - ideálně je vyškvařte, ale dají se i koupit kvalitní u spolehlivého řezníka | Škvarky | 200 g |
50 g 50 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
50 g 50 g lahůdkového sušeného droždí (to co nekyne a prodává jako doplněk stravy, já ho dávala proto, abych měla sypkou hmotu místo mouky | Droždí sušené | 50 g |
50 g 50 g lněné mouky | Mouka lněná | 50 g |
4 PL 4 PL psyllia | Psyllium | 60 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 dkg 5 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
tučný jogurt dle potřeby cca 200 gr | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
sádlo dle potřeby /cca 2 PL/ | Sádlo vepřové |