Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a ořechovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 388 kJ /
3 439 kcal
Bílkoviny71,21 g
– z toho živočišné bílkoviny26,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,75 g
Tuky186,41 g
– nasycené46,40 g
– nenasycené122,32 g
–– mononenasycené71,65 g
–– polynenasycené50,67 g
––– omega 310,64 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy355,18 g
– cukry104,90 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
cca 150 g 150 g cukru krupice, dle sladkosti jablek Jablko čerstvé 150 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
citronová kůra dle chuti Citronová kúra čerstvá
70 ml 70 ml oleje Olej řepkový 70 ml
70 ml 70 ml vody Voda 70 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
necelý prášek do pečiva Kypřící prášek
350 g 350 g oloupaných, očištěných jablek Jablko čerstvé 350 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
60 g 60 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 60 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
60 g 60 g změklého másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.