Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a ořechovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 388 kJ / 3 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,75 g |
Tuky | 186,41 g |
– nasycené | 46,40 g |
– nenasycené | 122,32 g |
–– mononenasycené | 71,65 g |
–– polynenasycené | 50,67 g |
––– omega 3 | 10,64 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 355,18 g |
– cukry | 104,90 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
cca 150 g 150 g cukru krupice, dle sladkosti jablek | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
70 ml 70 ml vody | Voda | 70 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
350 g 350 g oloupaných, očištěných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
60 g 60 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |