Nutriční hodnoty (Květákové kung-pao s arašídy, zázvorem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 189 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,47 g |
Tuky | 44,01 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 39,16 g |
–– mononenasycené | 27,72 g |
–– polynenasycené | 11,44 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 21,88 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší květák | Květák čerstvý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hrst hrst arašídů | Arašídy solené | |
4 PL 4 PL oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1,5 PL 1,5 PL rýžového octa | Ocet rýžový | 22.5 ml |
1 PL 1 PL ústřiové omáčky | ||
1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
4 PL 4 PL rýžového vína | Rýžové víno | 60 ml |
1 KL 1 KL solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 KL 1 KL třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 KL 1 KL Piri Piri omáčky |