Nutriční hodnoty (Květákové kung-pao s arašídy, zázvorem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 189 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,47 g |
| Tuky | 44,01 g |
| – nasycené | 2,99 g |
| – nenasycené | 39,16 g |
| –– mononenasycené | 27,72 g |
| –– polynenasycené | 11,44 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 21,88 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší květák | Květák čerstvý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrst hrst arašídů | Arašídy solené | |
| 4 PL 4 PL oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1,5 PL 1,5 PL rýžového octa | Ocet rýžový | 22.5 ml |
| 1 PL 1 PL ústřiové omáčky | ||
| 1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 4 PL 4 PL rýžového vína | Rýžové víno | 60 ml |
| 1 KL 1 KL solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 KL 1 KL třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 1 KL 1 KL Piri Piri omáčky |