Nutriční hodnoty (Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
| Tuky | 1,03 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 98,70 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10-12 10-12 brambor | Brambor zimní | 550 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| kapka kapka oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
| 2 lístky 2 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 konzerva 1 konzerva Pork Luncheon Meat (lanšmít) | Luncheon meat vepřový |