Nutriční hodnoty (Amur s česnekem na letní zeleninové směsi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
| Tuky | 42,45 g |
| – nasycené | 20,64 g |
| – nenasycené | 21,24 g |
| –– mononenasycené | 18,09 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,34 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
| – cukry | 7,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce amura | Amur filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky ostré paprikové pasty Harissa | Pasta papriková | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| olej | Olej řepkový |