Nutriční hodnoty (Pestrý salát z bílých fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
| Tuky | 28,67 g |
| – nasycené | 11,31 g |
| – nenasycené | 12,22 g |
| –– mononenasycené | 9,98 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 835 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 13,38 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| 1/2 1/2 hermelínu | Hermelín | 50 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 velké pevné rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| zakysaná smetana (nebo jogurt) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |