Nutriční hodnoty (Zapečená cuketa / lilek s mletým masem a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 997 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 127,75 g |
– nasycené | 55,10 g |
– nenasycené | 65,10 g |
–– mononenasycené | 52,03 g |
–– polynenasycené | 13,07 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 25,93 g |
– cukry | 17,95 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého masa dle chuti: vepřové, drůbeží, hovězí | Vepřový ořez | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka rajského protlaku - 120 gramů | Protlak rajčatový | |
cca 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
cca 1 kg 1 kg mladé neloupané cukety, dle potřeby | ||
250 g 250 g okapané Mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
olej nebo máslo na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
parmezán na posypání, nemusí být | Parmezán |