Nutriční hodnoty (Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 956 kJ / 468 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,18 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g | 
| Tuky | 9,56 g | 
| – nasycené | 2,22 g | 
| – nenasycené | 4,70 g | 
| –– mononenasycené | 3,00 g | 
| –– polynenasycené | 1,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 100 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 73,70 g | 
| – cukry | 5,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 80-120 g 80-120 g mouky (hrubé nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 100 g |