Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčky Ch, J, K (chalupářská koprovka, jablečná s hořčicí, jalovcová, játrová, kari s rýží))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 428 kJ /
1 536 kcal
Bílkoviny41,50 g
– z toho živočišné bílkoviny27,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,55 g
Tuky96,51 g
– nasycené50,30 g
– nenasycené42,37 g
–– mononenasycené34,21 g
–– polynenasycené8,17 g
––– omega 31,22 g
Vláknina20,46 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,53 g
Sacharidy117,57 g
– cukry48,57 g
––– laktóza5,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
máslo a mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká
kelímek kelímek smetany (12% nebo 30%) Smetana kravská sladká 12%
čerstvý sekaný kopr (menší hrst) Kopr nať čerstvý
sůl a ocet podle chuti Ocet lihový
2 2 jablka + lžíce postrouhané cibule Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
cukr a sůl podle chuti Cukr bílý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
10 zrnek 10 zrnek jalovce Jalovec sušený
30 g 30 g mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
0,5 l 0,5 l masového vývaru Vývar masový 500 ml
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
cukr podle chuti Cukr bílý
pepř, sůl, petrželová nať Petržel nať čerstvá
30 g 30 g slaniny Špek 30 g
100 g 100 g jater (telecí, hovězí, vepřová) Játra vepřová 100 g
cibule + 80 g g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá
40 g 40 g sádla + 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl, majoránka, pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
cibule Cibule čerstvá
1 1 zeleninová paprika a rajčata Rajče červené čerstvé 60 g
šlehačka Šlehačka 35%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
kari koření Kari
Na rýži: rýže, olej, hřebíček, voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.