Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová Charlotta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2013 11:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 647 kJ / 1 111 kcal
Bílkoviny56,26 g
Tuky36,37 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,97 g
Sacharidy131,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Viděla jsem jednou na TV Paprika, jak dělali charlottu z divokého králíka, byla obložená nakrájenými palačinkami potřenými brusinkovou zavařeninou. Vypadalo to báječně, tak jsem se nechala trochu inspirovat :-)

Moje recpty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2013 10:07

Andri,já bych si rozhodně pochutnala:-p:-K:yes:

cathleen cathleen

23. 4. 2013 10:09

:-O úžasné!:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

22. 4. 2013 16:19

Colombo65::-D:-D taky čučím jak bacil do lékárny:-O:-O
no teda, Andrej, na co ty nepřijdeš;-) super;-):-):yes::yes:

Colombo65 Colombo65

22. 4. 2013 15:50

....tak to teda "čučím" :-D:-D:-D Krásné:yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 14:38

Jitkas:Zvídavá jsem někdy až moc:-D A díky za rozšíření obzorů:yes:

Jitkas

22. 4. 2013 14:14

Tady by se to jmenovalo zuccotto (neb tvarem to pripomina dyni). Jen brambory se vari ve slupce, aby nemely tolik vody. Bilky se slehaji zvlast a muze se pridat vlastne vse, co mame radi. Ja delam tez s houbami, pancetou, spenatem, dyni a s mangoldem. Tvoje charlotta je tuze podarena, jsi moc sikovna a odbornik. A hlavne jsi devce zvidave, coz tedy ocenuji nejvice.

mysulka mysulka

22. 4. 2013 13:44

;-):yes: krása:-K

Jana Pá

22. 4. 2013 12:27

Recept je:yes::-p, ale s tím medvědem neprovokujte - u nás zatím leze asi tak 2 cm ven:-O, takže budu sklízet, až u vás nebude:-D, uloženo a autorce patří pochvala:yes::-p

jana

22. 4. 2013 12:27

1974andrea: :-K aha :-) děkuju

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 12:02

jana:To podle tvaru, Charlotty se většinou dělají do těchto polokulovitých tvarů;-)

jana

22. 4. 2013 11:59

Proč Charlotta - já myslím, že to je nákyp :-O a jistě moc dobrý.

jarka skrobakova

22. 4. 2013 11:55

:yes::yes: Vypadá to nádherně :yes::yes::-K

hosta hosta

22. 4. 2013 11:38

Nejen, že to moc hezky vypadá, ale podle přísad i moc hezky chutná. Hurá, medvědi jsou v Plzni - a už i v Hlohově:-D:yes:

zizala zizala

22. 4. 2013 11:35

To je krása :-*:yes: Moc hezky to vypadá a o chuti nepochybuju :-)
A ta králičí s brusinkovými palačinkami - hmmm, to zní taky výborně ;-)

Irule Irule

22. 4. 2013 11:26

:-Otak to neznám, ale vypadá to dobře :yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: charlotta jak nazdobit bramborovou kaši brambory charllote brambory charllote charlotta recept recepty - charlotta charlotta sadlo zapékané brambory s pancetou jahodové zuccotto recept charlotta

Suroviny: brambory, řízky kuřecí, hlíva ústřičná, vejce, sýr tvrdý, česnek mědvědí, pažitka, smetana zakysaná, sůl, olej, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Bramborová Charlotta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9A3z