Nutriční hodnoty (Rajčata plněná vaječnou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
| Tuky | 96,80 g |
| – nasycené | 49,82 g |
| – nenasycené | 36,93 g |
| –– mononenasycené | 32,14 g |
| –– polynenasycené | 4,78 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 7,68 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 32,24 g |
| – cukry | 24,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| Sardelová pasta | Sardelová pasta | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pražené mandle | Mandle neloupané |