Nutriční hodnoty (Japonská polévka Ramen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 34 282 kJ / 8 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 803,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 753,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,58 g |
Tuky | 506,89 g |
– nasycené | 179,86 g |
– nenasycené | 241,14 g |
–– mononenasycené | 190,93 g |
–– polynenasycené | 50,21 g |
––– omega 3 | 3,73 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,01 g |
Sacharidy | 82,30 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml vína saké | Saké | 100 ml |
100 ml 100 ml vína mirin | Rýžové víno | |
1 balení 1 balení nudlí ramen | Těstoviny pšeničné | |
100 g 100 g mořské řasy kombi | Řasy Nori sushi | 100 g |
1 1 plátek řasy nori | Řasy nori čerstvé | |
1 1 vejce na hniličko | Vejce slepičí | 70 g |
pasta miso | Miso shiro | |
houby shiitake | Shiitake čerstvá | |
sójová omáčka Kikoman | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 kg 2 kg vepřových kostí | Kost vepřová | 2000 g |
1 kg 1 kg libovějšího vepřového bůčku nebo krkovice | Vepřový bok | 1000 g |
1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
pár pár výhonků mungo | Mungo | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 palice česneku + stroužek na porci | Česnek čerstvý | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |