Nutriční hodnoty (Japonská polévka Ramen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 34 282 kJ / 8 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 803,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 753,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,58 g |
| Tuky | 506,89 g |
| – nasycené | 179,86 g |
| – nenasycené | 241,14 g |
| –– mononenasycené | 190,93 g |
| –– polynenasycené | 50,21 g |
| ––– omega 3 | 3,73 g |
| Vláknina | 47,80 g |
| Cholesterol | 1,72 g |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,01 g |
| Sacharidy | 82,30 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml vína saké | Saké | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vína mirin | Rýžové víno | |
| 1 balení 1 balení nudlí ramen | Těstoviny pšeničné | |
| 100 g 100 g mořské řasy kombi | Řasy Nori sushi | 100 g |
| 1 1 plátek řasy nori | Řasy nori čerstvé | |
| 1 1 vejce na hniličko | Vejce slepičí | 70 g |
| pasta miso | Miso shiro | |
| houby shiitake | Shiitake čerstvá | |
| sójová omáčka Kikoman | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 kg 2 kg vepřových kostí | Kost vepřová | 2000 g |
| 1 kg 1 kg libovějšího vepřového bůčku nebo krkovice | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| pár pár výhonků mungo | Mungo | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 palice česneku + stroužek na porci | Česnek čerstvý | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |