Nutriční hodnoty (Červené zelí s křenem i na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 048 kJ / 6 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,60 g |
| Tuky | 210,96 g |
| – nasycené | 16,92 g |
| – nenasycené | 184,32 g |
| –– mononenasycené | 127,16 g |
| –– polynenasycené | 57,16 g |
| ––– omega 3 | 16,40 g |
| Vláknina | 134,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 946,00 g |
| – cukry | 914,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 5000 g |
| 40 dkg 40 dkg cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 0,5 kg 0,5 kg krystalového cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 1 sklenička 1 sklenička (2 dl) jemně strouhaného křenu | Křen čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček nakládacího přípravku Deko | Sůl mořská |