Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí s křenem i na zimu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 048 kJ /
6 226 kcal
Bílkoviny75,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,60 g
Tuky210,96 g
– nasycené16,92 g
– nenasycené184,32 g
–– mononenasycené127,16 g
–– polynenasycené57,16 g
––– omega 316,40 g
Vláknina134,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,64 g
Sůl0,00 g
Sacharidy946,00 g
– cukry914,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg červeného zelí Zelí červené čerstvé 5000 g
40 dkg 40 dkg cibule Cibule čerstvá 400 g
0,5 kg 0,5 kg krystalového cukru Cukr bílý 500 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
0,5 l 0,5 l octa Ocet lihový 500 ml
1 sklenička 1 sklenička (2 dl) jemně strouhaného křenu Křen čerstvý
1 sáček 1 sáček nakládacího přípravku Deko Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.