Nutriční hodnoty (Biftek Boris)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 56,31 g |
– nasycené | 22,04 g |
– nenasycené | 29,66 g |
–– mononenasycené | 23,33 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 537 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 1,37 g |
– cukry | 0,67 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 450 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
kari koření | Kari | |
kompot hruškový nebo 4 čtvrtky čerstvých hrušek | Meruňka zavařená | |
4 plátky 4 plátky tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |