Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biftek Boris)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 848 kJ /
920 kcal
Bílkoviny101,86 g
– z toho živočišné bílkoviny101,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky56,31 g
– nasycené22,04 g
– nenasycené29,66 g
–– mononenasycené23,33 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 30,61 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 537 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,48 g
Sacharidy1,37 g
– cukry0,67 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g mletého kuřecího masa Kuře stehno bez kůže 450 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst petrželky Petržel nať čerstvá
sůl a pepř Pepř černý
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
kari koření Kari
kompot hruškový nebo 4 čtvrtky čerstvých hrušek Meruňka zavařená
4 plátky 4 plátky tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.