Nutriční hodnoty (Biftek Boris)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 56,31 g |
| – nasycené | 22,04 g |
| – nenasycené | 29,66 g |
| –– mononenasycené | 23,33 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 537 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,48 g |
| Sacharidy | 1,37 g |
| – cukry | 0,67 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 450 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| kari koření | Kari | |
| kompot hruškový nebo 4 čtvrtky čerstvých hrušek | Meruňka zavařená | |
| 4 plátky 4 plátky tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |