Nutriční hodnoty (Portobello zapečené s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 318 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 38,12 g |
| – nasycené | 12,01 g |
| – nenasycené | 16,97 g |
| –– mononenasycené | 13,83 g |
| –– polynenasycené | 3,14 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 923 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
| – cukry | 3,41 g |
| ––– laktóza | 3,41 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 portobello | Portobello čerstvá | |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 malé plátečky prorostlé uzené slaniny | Špek | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhaného tvrdého sýra (množství podle velikosti hub) | Sýr kravský tvrdý 30% | 52.5 g |
| trochu trochu čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl (já nedávám, slanina a sýr jsou slané dost) | Špek | |
| rukola nebo jiný salát | Rukola čerstvá |