Nutriční hodnoty (Portobello zapečené s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 318 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 38,12 g |
– nasycené | 12,01 g |
– nenasycené | 16,97 g |
–– mononenasycené | 13,83 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 923 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 3,41 g |
––– laktóza | 3,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 portobello | Portobello čerstvá | |
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 malé plátečky prorostlé uzené slaniny | Špek | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhaného tvrdého sýra (množství podle velikosti hub) | Sýr kravský tvrdý 30% | 52.5 g |
trochu trochu čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
pepř | Pepř černý | |
sůl (já nedávám, slanina a sýr jsou slané dost) | Špek | |
rukola nebo jiný salát | Rukola čerstvá |