Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Portobello zapečené s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 318 kJ /
554 kcal
Bílkoviny46,53 g
– z toho živočišné bílkoviny46,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky38,12 g
– nasycené12,01 g
– nenasycené16,97 g
–– mononenasycené13,83 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 923 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy6,21 g
– cukry3,41 g
––– laktóza3,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 portobello Portobello čerstvá
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
4 4 malé plátečky prorostlé uzené slaniny Špek
3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhaného tvrdého sýra (množství podle velikosti hub) Sýr kravský tvrdý 30% 52.5 g
trochu trochu čerstvého oregana Oregano čerstvé
pepř Pepř černý
sůl (já nedávám, slanina a sýr jsou slané dost) Špek
rukola nebo jiný salát Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.