Nutriční hodnoty (Kotlety na víně a šalvěji s karamelizovanou hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 7,21 g |
| – nasycené | 4,35 g |
| – nenasycené | 2,63 g |
| –– mononenasycené | 2,15 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,35 g |
| – cukry | 74,65 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| 1 PL + 1 KL 1 KL studeného másla | Máslo kravské | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |