Pangasius v česnekové pastě

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 10-15 min + hodina odležení 1 porce Ryby 11 názorů

Suroviny

1 filet z pangasia
2 listy medvědího česneku
2 stroužky česneku
2 špetky červeného pepře
(může být i barevný)
sůl
podle chuti chilli vločky
1 lžička olivového oleje
Na smažení:
1 lžíce olivového oleje nebo rostlinného oleje
1 lžíce másla
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu.

  2. Filety pangase osušíme a potřeme z obou stran směsí. Necháme aspoň 1 hodinku marinovat.

  3. Opečeme na oleji a másle dorůžova.

Poznámka

Vím, že pangasius není oblíbená ryba. Mi však nějak nevadí a ikdyž převážně kupuji jiné ryby, zcela jsem jej nezatratila. Každopádně, touhle pastou lze potřít třeba i klasický filet, kapra a pod. Nápad je můj.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangasius v česnekové pastě

  • monkey monkey(neregistrovaný)

    aspoň že tam nejsou kosti:-D

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    Vyzkouším udělám jinou rybku ta pasta je láková:yes::yes:

    Odpovědět

  • Irule Irule

    rebeka:já vím ;-):-)):-8

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Irule::-( a tááák dobře jsem to myslela:-8:-D:-D:-D;-)

    Odpovědět

  • Irule Irule

    rebeka:bych si ju rozbila, je keramická :-!:-D:-D:-D;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Irule: no a co to pomlátit dnem té formy:-8:-?:-D:-D:-D
    tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou":-D to bude superka:-p;-):yes::yes::-D

    Odpovědět

  • Irule::-D:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Irule Irule

    Jana Remkova:vím, že máš ráda bábovkové formy jako já, proto jsem to napsala :-D:-D:-D. Ale k tomuto receptu mi je to nanic;-(. Ale určitě to zvládnu i bez hmoždíře ;-):-))

    Odpovědět

  • jarda Kadic: Jaroušku, klidně použíj rybu, jakou máš rád;-)

    Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?:-D:-D Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie:-))

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Pangasius taky není můj šálek čaje(sakra,to jsem to napsal poeticky)ale uložím si to, kvůlivá té pastě;-)

    Odpovědět

  • Irule Irule

    ryby mám ráda všechny :yes::-p, hmoždíř nemám;-(, o víkendu jsem ho zrovna obdivovala u tety, ale dala mi krásnou starou formu na bábovku ve tvaru srdíčka, tak asi budu péct ;-):-K:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: česneková pasta z medvědího česneku cesnekova paste pangas recepty medvědí česnek paste česneková pasta recept česneková pasta na ryby recept pangasius pangasius recept česneková pasta recept na ryby cesnek z hmozdire

Zapomněl/a jsem heslo