Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Havířina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 698 kJ /
1 362 kcal
Bílkoviny39,24 g
– z toho živočišné bílkoviny33,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky110,34 g
– nasycené47,30 g
– nenasycené54,06 g
–– mononenasycené45,63 g
–– polynenasycené8,43 g
––– omega 30,22 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 958 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,72 g
Sacharidy49,30 g
– cukry6,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých brambor Brambor zimní 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg ( cca) hrubé mouky- podle velikosti vajec Vejce slepičí 100 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
10 dkg 10 dkg slaniny oravské nebo anglické Špek 100 g
1 1 okurka hadovka Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.