Nutriční hodnoty (Havířina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 698 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 110,34 g |
– nasycené | 47,30 g |
– nenasycené | 54,06 g |
–– mononenasycené | 45,63 g |
–– polynenasycené | 8,43 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 958 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 49,30 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
10 dkg 10 dkg ( cca) hrubé mouky- podle velikosti vajec | Vejce slepičí | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg slaniny oravské nebo anglické | Špek | 100 g |
1 1 okurka hadovka | Okurka salátová čerstvá |