Nutriční hodnoty (Miš maš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 167 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 54,60 g |
| – cukry | 40,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 PL lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 jakékoli papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli, nejsou-li papriky pálivé | Paprika pálivá | |
| malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |