Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníková pěna

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2020 17:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 125 kJ / 1 225 kcal
Bílkoviny25,38 g
Tuky97,90 g
Vláknina4,24 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy58,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

21. 11. 2020 09:18

Zajímavý a hezký recept:yes: kdybych měla ráda perníkovou chuť, tak rozhodně vyzkouším, je to prostě JINÉ a bude to dobré...
Ale pohled na ty mandarinky mi připomněl dávnou diskuzi na Labu - proč ty mandarinky v kompotu nemají ty bílé blanky - padaly tam legrační představy, jak ta šikmooká děvčata pinzetkou stahují ty bílé blanky - no ale závěr debaty byl, a vyzkoušeno, že dílky mandarinek ponořené do teplého cukrového rozvaru...a blanky jsou skoro pryč:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: perníčky, koření do perníku, vejce, cukr krupice, smetana ke šlehání, želatina, máslo, citron, pomeranče, cukr, cukr, mandarinky

TopRecepty.cz

Perníková pěna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kp7J