Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na mini rajčátkách s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g |
| Tuky | 21,12 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 18,19 g |
| –– mononenasycené | 15,64 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 784 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 10,44 g |
| – cukry | 0,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky bez kosti | Vepřová kýta | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 1/8 lžičky 1/8 lžičky soli | Sůl mořská | 1 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžička 1 lžička ančovičkové pasty | ||
| 2 hrnky 2 hrnky cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku suchého bílého vína | Víno bílé suché |