Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový koláč s rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 195 kJ /
1 959 kcal
Bílkoviny37,38 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,58 g
Tuky106,12 g
– nasycené36,42 g
– nenasycené66,34 g
–– mononenasycené50,37 g
–– polynenasycené15,97 g
––– omega 33,04 g
Vláknina20,30 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,20 g
Sacharidy205,03 g
– cukry21,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
sůl Sůl mořská
voda Voda
250 g 250 g očištěné tykve Dýně čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
80 g 80 g uzené slaniny Špek 80 g
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
olej Olej řepkový
rukola Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.