Nutriční hodnoty (Tykvový koláč s rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 195 kJ / 1 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,58 g |
Tuky | 106,12 g |
– nasycené | 36,42 g |
– nenasycené | 66,34 g |
–– mononenasycené | 50,37 g |
–– polynenasycené | 15,97 g |
––– omega 3 | 3,04 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 205,03 g |
– cukry | 21,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
250 g 250 g očištěné tykve | Dýně čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
80 g 80 g uzené slaniny | Špek | 80 g |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
rukola | Rukola čerstvá |