Nutriční hodnoty (Vepřová játra na zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 12,08 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 4,99 g |
–– mononenasycené | 2,92 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 23,68 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
2 2 jarní cibulky - bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
150-200 ml 150-200 ml silného masového vývaru | Vývar masový | 175 ml |
2-4 lžičky 2-4 lžičky nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 15 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
špetka špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý |