Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na zeleném pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 222 kJ /
531 kcal
Bílkoviny79,67 g
– z toho živočišné bílkoviny78,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky12,08 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené4,99 g
–– mononenasycené2,92 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 751 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy23,68 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
2 2 jarní cibulky - bílá část Cibulka jarní čerstvá
150-200 ml 150-200 ml silného masového vývaru Vývar masový 175 ml
2-4 lžičky 2-4 lžičky nakládaného zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 15 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
špetka špetka mleté papriky Paprika červená sušená
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.