Nutriční hodnoty (Vepřová játra na zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 12,08 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 4,99 g |
| –– mononenasycené | 2,92 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 751 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 23,68 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 2 2 jarní cibulky - bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150-200 ml 150-200 ml silného masového vývaru | Vývar masový | 175 ml |
| 2-4 lžičky 2-4 lžičky nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 15 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| špetka špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý |