Nutriční hodnoty (Zeleninovo-houbové vepřové plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 998 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,27 g |
| Tuky | 48,38 g |
| – nasycené | 21,49 g |
| – nenasycené | 25,87 g |
| –– mononenasycené | 21,26 g |
| –– polynenasycené | 4,61 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 29,09 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 43,70 g |
| – cukry | 23,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety, krkovice... | ||
| 50 g 50 g uzeného špeku nebo sádla či olej | Špek | 50 g |
| 120 g 120 g větší cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 250 g 250 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 250 g |
| 120 g 120 g očištěné papriky | Paprika červená čerstvá | 120 g |
| 120 g 120 g rajčat (2 menší, více zralá, sladší) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar - trochu trochu dle potřeby | Vývar masový |