Nutriční hodnoty (Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 047 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 21,32 g |
| – nasycené | 4,87 g |
| – nenasycené | 11,85 g |
| –– mononenasycené | 8,58 g |
| –– polynenasycené | 3,27 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 10,35 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g kuřecích srdíček | Srdce kuřecí | 450 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| a špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá |