Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 047 kJ /
489 kcal
Bílkoviny63,08 g
– z toho živočišné bílkoviny62,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky21,32 g
– nasycené4,87 g
– nenasycené11,85 g
–– mononenasycené8,58 g
–– polynenasycené3,27 g
––– omega 30,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,35 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g kuřecích srdíček Srdce kuřecí 450 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
a špetka špetka červené papriky Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.