Nutriční hodnoty (Lenivé podzimní kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 667 kJ / 1 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,96 g |
| Tuky | 101,14 g |
| – nasycené | 6,91 g |
| – nenasycené | 89,11 g |
| –– mononenasycené | 63,06 g |
| –– polynenasycené | 26,06 g |
| ––– omega 3 | 8,28 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 142,20 g |
| – cukry | 16,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší kuře | Kuře | |
| 1/2 1/2 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 800 g 800 g brambor (na 4 porce) | Brambor zimní | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| česnek (nemusí být) | Česnek čerstvý | |
| máslo (možno vynechat) | Máslo kravské |