Nutriční hodnoty (Teplý těstovinový salát (nejen) s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 257 638 kJ / 61 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6 641,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6 618,67 g |
Tuky | 467,07 g |
– nasycené | 84,63 g |
– nenasycené | 291,27 g |
–– mononenasycené | 35,26 g |
–– polynenasycené | 256,01 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 6 156,35 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 16,40 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 4 624,17 g |
– cukry | 2 564,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g těstovin (v suchém stavu podle vlastního výběru) | Těstoviny pšeničné | 150 g |
300 300 g růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 150000 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g sýru (gouda, čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | 100 g |
mletý pepř (volitelně) | Pepř černý mletý |