Nutriční hodnoty (Teplý těstovinový salát (nejen) s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 257 638 kJ / 61 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6 641,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6 618,67 g |
| Tuky | 467,07 g |
| – nasycené | 84,63 g |
| – nenasycené | 291,27 g |
| –– mononenasycené | 35,26 g |
| –– polynenasycené | 256,01 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6 156,35 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 16,40 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 4 624,17 g |
| – cukry | 2 564,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g těstovin (v suchém stavu podle vlastního výběru) | Těstoviny pšeničné | 150 g |
| 300 300 g růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 150000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g sýru (gouda, čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | 100 g |
| mletý pepř (volitelně) | Pepř černý mletý |