Nutriční hodnoty ("Vylepšené" bramborové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 080 kJ / 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 17,27 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 8,08 g |
| –– mononenasycené | 6,03 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 822 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 57,30 g |
| – cukry | 4,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory varného typu B, | Brambor zimní | |
| dětská krupice | Krupice pšeničná jemná | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl, bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 dny staré rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| pár kapek kapek octu | Ocet lihový |