Nutriční hodnoty (Hřibová čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 458 kJ / 2 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 136,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24,24 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 500,00 g |
| – cukry | 430,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hřibů (žampionů) | Hřib čerstvý | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 3 l 3 l vody | Voda | 3000 ml |
| 1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 60 g 60 g soli | Sůl mořská | 60 g |
| 20 kuliček 20 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 20 kuliček 20 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 6 6 bobkových listů | Bobkový list sušený |