Nutriční hodnoty (Dýňová marmeláda a pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 812 kJ / 5 453 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,75 g |
| Tuky | 4,50 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 67,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 299,00 g |
| – cukry | 1 201,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-2,5 kg 2-2,5 kg dýně | Dýně čerstvá | 2250 g |
| 1 1 konzerva ananasu | Ananas zavařený | |
| 1 dl 1 dl citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 100 ml |
| 1 kg 1 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1000 g |
| gelfix (nebo 2 lžíce želatiny) | Želatina cukrářská | |
| 1-1,5 dl 1-1,5 dl vody na podlití | Voda | 125 ml |
| 100-200 g 100-200 g cukru | Cukr bílý | 150 g |