Nutriční hodnoty (Pečené hrušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 384 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,41 g |
| Tuky | 10,78 g |
| – nasycené | 5,94 g |
| – nenasycené | 4,35 g |
| –– mononenasycené | 3,18 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 14,90 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,68 g |
| – cukry | 61,43 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 1,5 dl 1,5 dl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 KL 2 KL skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| zmrzlina nebo šlehačka | Zmrzlina vanilková |