Nutriční hodnoty (Pomazánka z václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 969 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,24 g |
Tuky | 1,25 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 27,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |