Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie969 kJ /
232 kcal
Bílkoviny16,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,24 g
Tuky1,25 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina27,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička rajčatového pyré Pyré z červených rajčat
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
feferonka (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.