Nutriční hodnoty (Pomazánka z václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,24 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 27,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |