Nutriční hodnoty (Skořicový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 875 kJ / 2 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,66 g |
| Tuky | 96,72 g |
| – nasycené | 13,88 g |
| – nenasycené | 68,71 g |
| –– mononenasycené | 49,43 g |
| –– polynenasycené | 19,28 g |
| ––– omega 3 | 4,71 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 310,85 g |
| – cukry | 178,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 15 dkg 15 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 PL 1 PL vanilkového cukru vl. výroby | Cukr vanilkový | 25 g |
| 6 dkg 6 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 6 dkg 6 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
| 1 1 vanilkový puding /sypký/ | Puding v prášku | 40 g |
| 2 KL 2 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 mascarpone 250 mg | Mascarpone | |
| 1 1 smetana na šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 zakysaná smetana 16% /180 g/ | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 KL 2 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý |