Nutriční hodnoty (Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
Tuky | 118,63 g |
– nasycené | 68,71 g |
– nenasycené | 46,46 g |
–– mononenasycené | 39,10 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 28,22 g |
– cukry | 6,63 g |
––– laktóza | 6,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety z pečeně (nebo krkovice) | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouku na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
250 ml 250 ml vývaru (hovězí nebo z kostí) | Vývar masový | 250 ml |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |