Nutriční hodnoty (Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,61 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,82 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g | 
| Tuky | 118,63 g | 
| – nasycené | 68,71 g | 
| – nenasycené | 46,46 g | 
| –– mononenasycené | 39,10 g | 
| –– polynenasycené | 7,36 g | 
| ––– omega 3 | 2,04 g | 
| Vláknina | 9,60 g | 
| Cholesterol | 328 mg | 
| Sodík | 967 mg | 
| Sůl | 2,45 g | 
| Sacharidy | 28,22 g | 
| – cukry | 6,63 g | 
| ––– laktóza | 6,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kotlety z pečeně (nebo krkovice) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouku na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g | 
| 250 ml 250 ml vývaru (hovězí nebo z kostí) | Vývar masový | 250 ml | 
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |