Nutriční hodnoty (Pečená dýně s plísňovým sýrem a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 787 kJ / 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 75,00 g |
| – nasycené | 50,00 g |
| – nenasycené | 24,17 g |
| –– mononenasycené | 21,67 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 5,00 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 3,33 g |
| ––– laktóza | 3,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| asi 200-300 g asi 200-300 g plísňového sýra (množství záleží na velikosti dýně) | Niva 50% t. v s. | 250 g |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |