Nutriční hodnoty (Pečená dýně s plísňovým sýrem a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 787 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 75,00 g |
– nasycené | 50,00 g |
– nenasycené | 24,17 g |
–– mononenasycené | 21,67 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
asi 200-300 g asi 200-300 g plísňového sýra (množství záleží na velikosti dýně) | Niva 50% t. v s. | 250 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy |