Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy s višněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 690 kJ / 6 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
| Tuky | 248,14 g |
| – nasycené | 142,38 g |
| – nenasycené | 89,56 g |
| –– mononenasycené | 78,14 g |
| –– polynenasycené | 11,42 g |
| ––– omega 3 | 1,47 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 1,68 g |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 850,74 g |
| – cukry | 406,94 g |
| ––– laktóza | 4,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg višní | Višně čerstvé | 1000 g |
| 600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 250 g 250 g másla (Hery) | Máslo kravské | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |