Nutriční hodnoty (Jitrnice s kysaným zelím a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
| Tuky | 95,96 g |
| – nasycené | 42,03 g |
| – nenasycené | 52,35 g |
| –– mononenasycené | 43,03 g |
| –– polynenasycené | 9,31 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 12,62 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 4,80 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 32,17 g |
| – cukry | 28,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jitrnice | Jitrnice | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 0,5 0,5 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |