Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečená stehna s lepenicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 814 kJ /
912 kcal
Bílkoviny23,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky16,62 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené8,04 g
–– mononenasycené6,11 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,10 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,00 g
Sacharidy151,90 g
– cukry28,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kachní stehna Kachna stehno s kostí a kůží
sůl (dle chuti) Sůl mořská
kmín Kmín
100 ml 100 ml vody na podlití Voda 100 ml
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
400 g 400 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rovná lžíce sádla Sádlo vepřové
kmín Kmín
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
voda z vařených brambor Brambor zimní
několik lžic několik lžic výpeku (nebo trochu mléka) Výpek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.