Nutriční hodnoty (Rychlé václavky na kmíně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
| Tuky | 23,37 g |
| – nasycené | 2,63 g |
| – nenasycené | 19,76 g |
| –– mononenasycené | 13,89 g |
| –– polynenasycené | 5,87 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g václavek | Václavka čerstvá | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| zelenina na ozdobení talířů | Mrkev čerstvá | |
| (papriky, rajčata, okurky ap.) | Okurka salátová čerstvá |