Nutriční hodnoty (Rychlé václavky na kmíně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
Tuky | 23,37 g |
– nasycené | 2,63 g |
– nenasycené | 19,76 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 5,87 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g václavek | Václavka čerstvá | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
zelenina na ozdobení talířů | Mrkev čerstvá | |
(papriky, rajčata, okurky ap.) | Okurka salátová čerstvá |