Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé václavky na kmíně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 800 kJ /
430 kcal
Bílkoviny17,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,78 g
Tuky23,37 g
– nasycené2,63 g
– nenasycené19,76 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 31,80 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g václavek Václavka čerstvá 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
zelenina na ozdobení talířů Mrkev čerstvá
(papriky, rajčata, okurky ap.) Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.