Nutriční hodnoty (Bažant zapečený se sýrem (Kanada))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 412 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 46,42 g |
– nasycené | 29,06 g |
– nenasycené | 15,37 g |
–– mononenasycené | 13,78 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 30,53 g |
– cukry | 22,83 g |
––– laktóza | 17,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
máslo na opékání | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší hrst hub | Hřib čerstvý | |
1 sklenka 1 sklenka bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
100-150 g 100-150 g sýra na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |