Nutriční hodnoty (Bažant zapečený se sýrem (Kanada))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 412 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 46,42 g |
| – nasycené | 29,06 g |
| – nenasycené | 15,37 g |
| –– mononenasycené | 13,78 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,38 g |
| Sacharidy | 30,53 g |
| – cukry | 22,83 g |
| ––– laktóza | 17,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo na opékání | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší hrst hub | Hřib čerstvý | |
| 1 sklenka 1 sklenka bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 100-150 g 100-150 g sýra na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |