Nutriční hodnoty (Polévka s mletým masem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 557 kJ / 1 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,40 g |
Tuky | 10,88 g |
– nasycené | 5,14 g |
– nenasycené | 5,27 g |
–– mononenasycené | 1,44 g |
–– polynenasycené | 3,84 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 81,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 195,81 g |
– cukry | 34,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g mletého masa, vepřové nebo míchané | ||
200 - 250 g 200 - 250 g brambor | Brambor zimní | 225 g |
100 g 100 g očištěné kapie | Paprika červená čerstvá | 100 g |
1 1 větší řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
250 g 250 g fazolí ve slaném nálevu (scezené) | Fazole v konzervě | 250 g |
cca 800 ml 800 ml vývaru | Vývar hovězí | 800 ml |
celerová nať dle chuti | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |