Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s mletým masem a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 557 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny73,73 g
– z toho živočišné bílkoviny5,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,40 g
Tuky10,88 g
– nasycené5,14 g
– nenasycené5,27 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,29 g
Vláknina81,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,08 g
Sacharidy195,81 g
– cukry34,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g mletého masa, vepřové nebo míchané
200 - 250 g 200 - 250 g brambor Brambor zimní 225 g
100 g 100 g očištěné kapie Paprika červená čerstvá 100 g
1 1 větší řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
50 g 50 g rajského protlaku Protlak rajčatový 50 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
250 g 250 g fazolí ve slaném nálevu (scezené) Fazole v konzervě 250 g
cca 800 ml 800 ml vývaru Vývar hovězí 800 ml
celerová nať dle chuti Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.