Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s rajčatovým protlakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 173 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 54,27 g |
– nasycené | 8,69 g |
– nenasycené | 43,02 g |
–– mononenasycené | 30,48 g |
–– polynenasycené | 12,54 g |
––– omega 3 | 3,71 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 47,16 g |
– cukry | 22,71 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 220 g |
120 g 120 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1/2 1/2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
malinko octa | Ocet lihový | |
malinko polévkového koření | Polévkové koření tekuté | |
0,5-1 dl 0,5-1 dl sladké smetany (nebo mléka) | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |