Nutriční hodnoty (Plněné batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 31,55 g |
| – nasycené | 4,39 g |
| – nenasycené | 23,79 g |
| –– mononenasycené | 16,94 g |
| –– polynenasycené | 6,85 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 19,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 42,70 g |
| – cukry | 11,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 350 g 350 g strouhané dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 tenké plátky slaniny | Špek |