Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí bujón)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 370 kJ /
327 kcal
Bílkoviny13,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,66 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené1,53 g
–– mononenasycené0,41 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina41,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 635 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy46,14 g
– cukry22,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí skelety i s křídly Droby kuřecí směs
4 4 morkové kosti Kost hovězí
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
3 3 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
libeček Libeček čerstvý
lžíce lžíce soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.