Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Florentinská kolečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 355 kJ /
4 865 kcal
Bílkoviny48,97 g
– z toho živočišné bílkoviny21,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,21 g
Tuky335,37 g
– nasycené146,65 g
– nenasycené174,80 g
–– mononenasycené121,63 g
–– polynenasycené53,18 g
––– omega 31,83 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 289 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy402,08 g
– cukry366,42 g
––– laktóza5,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g
125 ml 125 ml smetany na šlehání (33%) Smetana kravská sladká 30% 125 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
100 g 100 g pekanových ořechů Pekan 100 g
50 g 50 g brusinek (sušených) Brusinky zavařené 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.