Nutriční hodnoty (Penne s kuřecím masem a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 503 kJ / 1 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,90 g |
| Tuky | 128,59 g |
| – nasycené | 62,76 g |
| – nenasycené | 64,21 g |
| –– mononenasycené | 54,13 g |
| –– polynenasycené | 10,08 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 54,60 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 122,18 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 150 g 150 g kuřecí šunkové slaniny (DZ Klatovy obsah tuku 11 g/100 g) | Špek | 150 g |
| 200 g 200 g prsních nebo stehenních řízků bez kůže | ||
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 5 5 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
| 100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
| 200 ml 200 ml krémové Ramy na vaření (7 % tuku) | Margarín máslový | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |