Nutriční hodnoty (Mrkev s vepřovým masem PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 834 100 kJ / 677 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126 017,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126 002,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,53 g |
| Tuky | 19 206,42 g |
| – nasycené | 4 622,80 g |
| – nenasycené | 9 723,19 g |
| –– mononenasycené | 8 160,67 g |
| –– polynenasycené | 1 562,52 g |
| ––– omega 3 | 60,02 g |
| Vláknina | 41,54 g |
| Cholesterol | 240,00 g |
| Sodík | 313,49 g |
| Sůl | 603,82 g |
| Sacharidy | 90,77 g |
| – cukry | 52,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 600 kg 600 kg vepřového masa (plec nebo krkovice) | Vepřová kýta | 600000 g |
| 2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu Mammita | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
| 15 g 15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |