Nutriční hodnoty (Mrkev s vepřovým masem PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 834 100 kJ / 677 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126 017,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126 002,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,53 g |
Tuky | 19 206,42 g |
– nasycené | 4 622,80 g |
– nenasycené | 9 723,19 g |
–– mononenasycené | 8 160,67 g |
–– polynenasycené | 1 562,52 g |
––– omega 3 | 60,02 g |
Vláknina | 41,54 g |
Cholesterol | 240,00 g |
Sodík | 313,49 g |
Sůl | 603,82 g |
Sacharidy | 90,77 g |
– cukry | 52,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
600 kg 600 kg vepřového masa (plec nebo krkovice) | Vepřová kýta | 600000 g |
2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu Mammita | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
15 g 15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |