Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkev s vepřovým masem PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 834 100 kJ /
677 359 kcal
Bílkoviny126 017,25 g
– z toho živočišné bílkoviny126 002,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,53 g
Tuky19 206,42 g
– nasycené4 622,80 g
– nenasycené9 723,19 g
–– mononenasycené8 160,67 g
–– polynenasycené1 562,52 g
––– omega 360,02 g
Vláknina41,54 g
Cholesterol 240,00 g
Sodík 313,49 g
Sůl603,82 g
Sacharidy90,77 g
– cukry52,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
600 kg 600 kg vepřového masa (plec nebo krkovice) Vepřová kýta 600000 g
2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu Mammita Bujón kuřecí BIO 20 g
15 g 15 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.