Nutriční hodnoty (Topinka a smetanové karé s žampiony.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 velká šalotka | Šalotka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 plechovka 1 plechovka celých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 malá kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
1 1 malá kapie žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
1 hrst 1 hrst hrášku | Hrášek zelený | |
1 1 necelou malou naběračku vývaru, nebo jen vody | ||
½ gelového kuřecího bujónu Dr. Oetker | Bujón kuřecí BIO | |
½ k rabičky rabičky panna gucina (Italská hustá smetana) | ||
½ l žičky žičky kurkumy | Kurkuma mletá | |
hrst hrst zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl (bude-li potřeba) | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
pár krajíců krajíců chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
zelený salát little gem | Salát listový čerstvý | |
kousek kousek salátového okurku | Okurka salátová čerstvá | |
pár pár cherry rajčátek | Rajčata cherry |