Nutriční hodnoty (Topinka a smetanové karé s žampiony.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 135 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 velká šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 plechovka 1 plechovka celých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 malá kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 malá kapie žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 necelou malou naběračku vývaru, nebo jen vody | ||
| ½ gelového kuřecího bujónu Dr. Oetker | Bujón kuřecí BIO | |
| ½ k rabičky rabičky panna gucina (Italská hustá smetana) | ||
| ½ l žičky žičky kurkumy | Kurkuma mletá | |
| hrst hrst zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl (bude-li potřeba) | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| pár krajíců krajíců chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| zelený salát little gem | Salát listový čerstvý | |
| kousek kousek salátového okurku | Okurka salátová čerstvá | |
| pár pár cherry rajčátek | Rajčata cherry |