Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina praženka s drobením

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 7. 2009 00:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 227 kJ / 293 kcal
Bílkoviny4,53 g
Tuky17,56 g
Vláknina5,17 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy26,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dana

28. 6. 2014 12:41

Jednoduchá,rychlá,chutná.....

Michaela Medkova

25. 6. 2014 10:08

Dnes jsem si tuto polévka našla v receptech, uvařila a jelikož to tu moc voní, tak jsem si již musela nalít:-p je moc dobrá. Posílám bodíčka;-)

dzungila

15. 4. 2012 21:35

Bibi, od "polévkové královny" to zvlášť potěší!:-8 Děkuji!:-K

Bibinka

15. 4. 2012 21:33

dzungila: zase jedna báječná polévka, která mi nějak unikla, je štěstí, že jsou náhodné recepty:-p;-) dávám ti 13.bod:yes:

chews

22. 8. 2011 12:02

Výborná polívečka, moc nám chutnala...

Santa46

11. 2. 2011 01:23

valeria - doporučuji dávat jíšku do polévky vychlazenou,pak se krásně rozvaří a nejsou žádné hrudky :-))

dr Milan

11. 8. 2010 13:50

Paní, co jste tam vlastně \"pražila\"? To co jste nám popsala bylo zasmažení zeleniny! Polévky Praženky se připravují z nasucho upražené a následne povařené krupice!

janatka

1. 12. 2009 11:53

Dnešní polévečka super!!!!:-pNeměla jsem doma celer,tak jsem dala celerovou nať :yes:

JanaDorazinova

14. 10. 2009 21:45

Jo, zakecaly jsme se a já zapoměla na plus a ta polívka fakt vypadá moc dobře:-p:yes: Napravuji!!

mirca75

14. 10. 2009 19:55

Dzungilo:-)krásně jedlá fotečka:-p.Dělám stejnou pro dvojčata,jen místo mouky používám dětskou krupičku;-).Za známou chuť i za mlsné pohledy mých dětí na fotku tvé polévky posílám boďku:-).

Eliza

14. 10. 2009 19:19

Ovšem polévku jsme zakecaly...:-8:-D Vypadá krásně, skutečně jako od babičky. A fotky jsou jako živé, do té první bych hned vnořila lžíci...:-p Já vím, že už tam je, ale myslím tu svoji...;-)

tejaja

14. 10. 2009 19:08

valeria, pri zápražke vždy platí : teplé - studené. Takže tú opraženú múku vždy zaliať studenou tekutinou ( voda, mlieko ) a miešať.;-)

dzungila

14. 10. 2009 18:12

Souhlasím s ostatníma holkama. Chce to jenom pečlivě promíchat. Ta metlička ti pomůže.;-) Hodně zdaru!:-)

Eliza

14. 10. 2009 17:57

Valeria, hrudky se vždycky nakonec rozvaří, jen buď trpělivá a míchej ;-). Důležité je přidávat jen studenou tekutinu (vodu, vývar, vodu...) a míchat. A ta metla, kterou radí Jana, také není k zahození...:-) Dřív jsem také zmatkovala, cedila hrudky, ale pak jsem si jich přestala všímat a ony zmizely...

JanaDorazinova

14. 10. 2009 17:43

valeria, poradím ti, co mi kdysi poradil syn. není to tak složité;-). Kup si metličku na šlehání, určitě víš, jak vypadá, taková ta drátěná a rozšleháš všechno, to ti garantuji;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka praženka polévka s drobením praženka zeleninová polévka s drobením prazenka polevka polívka s drobením babičiny nudle uzena polevka s drobenim buchta s drobením babičina praženka babiciny polevky hovězí polévka s drobením drobení do polévky polévka z drobením praženky prazenka recept polévky s drobenim polivka z drobenim babičiny recepty pro ženy drobeni do polivky

Suroviny: mrkev, celer, pórek, česnek, máslo, mouka hladká, kmín drcený, sůl, pepř, vývar zeleninový, drobení, pažitka

TopRecepty.cz

Babiččina praženka s drobením

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lZM