Nutriční hodnoty (Kuře na paprice od Péti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 227 kJ / 1 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 131,20 g |
| – nasycené | 84,40 g |
| – nenasycené | 43,65 g |
| –– mononenasycené | 40,20 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
| – cukry | 40,50 g |
| ––– laktóza | 10,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| + - litr litr silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| olej na osmažení stehýnek | Olej řepkový | |
| maďarská paprika | Paprika sladká | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| 250 ml 250 ml husté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská |