Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice od Péti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 227 kJ /
1 488 kcal
Bílkoviny14,88 g
– z toho živočišné bílkoviny7,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky131,20 g
– nasycené84,40 g
– nenasycené43,65 g
–– mononenasycené40,20 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,63 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy55,50 g
– cukry40,50 g
––– laktóza10,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1/2 kg 1/2 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
+ - litr litr silného kuřecího vývaru Vývar kuřecí
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
olej na osmažení stehýnek Olej řepkový
maďarská paprika Paprika sladká
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
250 ml 250 ml husté smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.