Nutriční hodnoty (Kuře na paprice od Péti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 227 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 131,20 g |
– nasycené | 84,40 g |
– nenasycené | 43,65 g |
–– mononenasycené | 40,20 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 55,50 g |
– cukry | 40,50 g |
––– laktóza | 10,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
+ - litr litr silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
olej na osmažení stehýnek | Olej řepkový | |
maďarská paprika | Paprika sladká | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
250 ml 250 ml husté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská |